1gym-volou_logo

ΜΕΝΟΥ

Login


Forgot login?
Register

Online

None

ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ERASMUS

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 19:43
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
afisa
program
program1

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 21:55
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Στις 11/12/2017 το πρωί επισκέφτηκε το Πρώτο Γυμνάσιο Βόλου ο υπεύθυνος ΚΕΣΥΠ Μαγνησίας κύριος Γεωργούσης Ευθύμιος. Ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για τους δρόμους που ανοίγονται μετά το Γυμνάσιο.

georgousis

ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 20:45
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Στα πλαίσια του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» που υλοποιεί το 1ο Γυμνάσιο Βόλου για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017  άνοιγμα στην κοινωνία, καλώντας παιδιά με συνοδεία της ψυχολόγου κας Βεργούλια του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», προκειμένου να δουλέψουν βιωματικά με μαθητές της ομάδας του προγράμματος. Το βιωματικό εργαστήρι έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών στα άτομα με ιδιαιτερότητες μέσω της συνεργασίας τους στη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δημιουργία του χριστουγεννιάτικου δέντρου των ευχών, στο οποίο από κοινού κρέμασαν τα στολίδια που οι ίδιοι δημιούργησαν με τη δική τους ευχή για αγάπη, αλληλεγγύη και βοήθεια στο συνάνθρωπό μας. Στο τέλος δόθηκαν στα παιδιά αναψυκτικά από την ΕΨΑ, η οποία για άλλη μια φορά μέσω της δωρεάς της, έγινε αρωγός των ανθρωπιστικών δράσεων του σχολείου μας. Την εκδήλωση υποστήριξαν οι εκπαιδευτικοί:  Ξυραφάκη Σοφία, Πανηγυριτζόγλου Αθηνά, Κινδαλή Αθανασία, Αποστόλου Σοφία , Χρηστίδη Ελένη, Αϊβαλιώτης Δημήτρης.

img_5341
image-1-4

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 19:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

την Παρασκευή 27/10/2017 και ώρα 9:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της Εορτής της Σημαίας που είχαν ανατεθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου. Παρέστη ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κύριος Σαβελίδης Σωκράτης καθώς και πολλοί επίσημοι προσκαλεσμένοι. Στην εκδήλωση παραδόθηκε η σημαία στο σημαιοφόρο και τους παραστάτες, έγινε ανάλυση και αναπαράσταση της μάχης του υψώματος 731 από τον εκπαιδευτικό Σακαλάκη Νικόλαο, επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα στους απογόνους του Δημητρίου Κασλά από τον Διευθυντή του Πρώτου Γυμνασίου Βόλου Καραφέρη Ιωάννη και τέλος οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου παρουσίασαν μια πλούσια γιορτή με χορό, τραγουδι, μουσική, θεατρικά, αφηγήσεις και ποιήματα. Συντελεστές οι Εκπαιδευτικοί Χριστοδουλίδης Λεωνίδας, Κινδαλή Αθανασία, Χρηστίδη Ελένη, Αϊβαλιώτη Δημήτριος και Πανηγυριτζόγλου Αθηνά.

27-10-2017-1

27-10-2017-2

27-10-2017-3

http://www.taxydromos.gr/Topika/277122-timhsan-ton-hrwa-toy-731-ypswmatos.html

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 20:42
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υλοποίηση από το ΠΕΚ Λάρισας του επιμορφωτικού προγράμματος διάρκειας 32 ωρών με θέμα: "Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ", το οποίο απευθύνονταν σε 25 υποδιευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Μαγνησίας, με διοργανωτή και συντονιστή τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Σταχτέα.
Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος, το οποίο, εν πολλοίς, είχε βιωματικό χαρακτήρα, ήταν να βοηθήσει τους υποδιευθυντές να αποκτήσουν δεξιότητες ώστε να συνδράμουν το έργο της διεύθυνσης των σχολείων συνδυάζοντας τις διοικητικές με τις παιδαγωγικές αρχές. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα ήταν προαιρετικό και διεξήχθη σε απογευματινές ώρες (4-8 μ.μ.), από 12/10/17 έως και 9/11/17, στο χώρο του Παγκύπριου Διδακτηρίου (1ο Γυμνάσιο Βόλου).

Οι θεματικές ενότητες που καλύφθηκαν από ειδικούς εισηγητές ήταν:

1)Κανονικά και Εναλλακτικά μοντέλα Διοίκησης της Εκπαίδευσης-Η σχέση τους με την Παιδαγωγική,
2)Ανάδειξη Κοινωνιολογικών/Παιδαγωγικών Αρχών, ως βασικού Πυλώνα της Διοίκησης της Εκπαίδευσης σε συνθήκες κρίσης,
3)Η Παιδευτική Αγωγή της Διοίκησης της Εκπαίδευσης,
4)Η αποτίμηση της ικανοποίησης του εκπαιδευτικού προσωπικού ως αναπόσπαστος παράγοντας για την παιδαγωγική διαχείριση ζητημάτων διοίκησης σχολείου,
5)Παιδαγωγική Ηγεσία: Οριοθέτηση/Χαρακτηριστικά/Καλλιέργεια Δεξιοτήτων,
6)Οργανωσιακή Συμπεριφορά στο σχολείο με παιδαγωγικό περιεχόμενο,
7)Η συνεισφορά της παιδαγωγικής διάστασης της διοίκησης της εκπαίδευσης, ως μοχλός ανάπτυξης της σχολικής μονάδας και ο ρόλος του Σχολικού Συμβούλου,
8)Μελέτες Περίπτωσης κατά την άσκηση του παιδαγωγικού και διοικητικού έργου.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος, οι υποδιευθυντές εξέφρασαν την άποψη ότι βγήκαν ενισχυμένοι στο έργο τους και δεν πήγε χαμένος ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος που διέθεσαν για την παρακολούθησή του. Πρότειναν, επίσης, να οργανωθεί με ευθύνη του ΠΕΚ Λάρισας μια σειρά διαρθρωμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων με περιεχόμενο την ιδιάζουσα μορφή της εκπαιδευτικής διοίκησης.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η Επίκουρη Καθηγήτρια Οργάνωσης και Διοίκησης της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Α. Λαζαρίζου.

img_1

img_4

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 20:31
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τα πρώτα βήματα ρομποτικής στο σχολείο.

drones

drones1

drones2

διδασκαλία μέσω υπολογιστή

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 19:55
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Διευρύνεται τη φετινή χρονιά στο πρώτο Γυμνάσιο Βόλου η διδασκαλία μέσω υπολογιστή. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που έχει δημιουργήσει διάφορες πλατφόρμες και εργαλεία που ενδυναμώνουν τη διαδικασία της μάθησης. Όπως για παράδειγμα η υπηρεσία Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη) που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, με στόχο τον εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας που πραγματοποιείται καθημερινά στo σχολείο. Επίσης και η υπηρεσία Τηλεκπαίδευσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που βασίζεται στο κορυφαίο διεθνώς σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικής μάθησης moodle. Με τη βοήθεια των παραπάνω αλλά και άλλων εργαλείων δημιουργούνται μαθήματα από τους καθηγητές του σχολείου. Όλα τα παραπάνω παρέχουν ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας μέσω διαδικτύου, προωθούν τη συμμετοχική και τη συνεργατική μάθηση και υποστηρίζουν διακριτούς ρόλους χρηστών: εκπαιδευτής, εκπαιδευόμενος, δημιουργός μαθήματος, επισκέπτης και διαχειριστής. Επίσης παρέχει προσωποποιημένη και ασφαλή πρόσβαση μέσω ενοποίησης με την υπηρεσία καταλόγου του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Οι μαθητές μας έχουν μάθει να χειρίζονται πολύ καλά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και ακόμα περισσότερο το κινητό τους τηλέφωνο. Έχουν εξοικειωθεί και ασχολούνται άνετα με ασκήσεις, κουίζ, κ.λ.π. δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αλλά και με βιντεομαθήματα  για τους μαθητές και τις μαθήτριες που απουσιάζουν για οποιοδήποτε λόγο, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τη διδασκαλία από το σπίτι τους μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή και έτσι να μην χάνουν την παράδοση. Μάθηση μέσω ψυχαγωγίας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες δραστηριοποιούνται είτε από το σπίτι τους είτε και στην ώρα μαθήματος, στο εργαστήριο πληροφορικής, λύνουν τα τεστ στον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται η παραδοσιακή κόλλα.

img_8773 2

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2017

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 19:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
img_7741

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΨΑ 22/11/2017

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 19:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Πρωτοβουλία του 1ο Γυμνασίου Βόλου – Επίσκεψη στην  ΕΨΑ

Την Τετάρτη 22  Νοεμβρίου 2017 μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ο Γυμνασίου Βόλου στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας  επισκέφτηκαν τη Βιομηχανία Αναψυκτικών ΕΨΑ στην Αγριά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα  να περιηγηθούν στους χώρους  της παραγωγής αλλά και του υπόλοιπου κτιρίου που  έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την Πηλιορείτικη Αρχιτεκτονική. Η υπεύθυνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων  μετά την ξενάγηση  μίλησε στους μαθητές για την ιστορία της εταιρείας, η οποία  ιδρύθηκε το 1924 και συνεχίζει αδιάκοπα την πορεία της στην Ελληνική αγορά και τους έδωσε την δυνατότητα να επισκεφθούν το Μουσείο του εργοστασίου και να συζητήσουν για τη διαδικασία παραγωγής και προώθησης των προϊόντων της ΕΨΑ. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θεματική , παρακολούθησαν με προσοχή την εισήγηση ,είχαν συνεχείς απορίες και έκαναν ερωτήσεις.  Στο τέλος της επίσκεψης προσφέρθηκε  από την εταιρεία,  αναψυκτικό σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι μαθητές χαρακτήρισαν την διδακτική επίσκεψη ΄΄ένδιαφέρουσα  και ευχάριστη΄΄ από την οποία αποκόμισαν πολλά οφέλη.  Τους μαθητές συνόδευσαν  η καθηγήτρια  του μαθήματος της Τεχνολογίας  Ξυραφάκη Σοφία ΠΕ17.06  καθώς  και οι εκπαιδευτικοί: Αποστόλου Σοφία ΠΕ19, Κυριάκου Ελισάβετ ΠΕ02, Τσιαντάκη Ανθή ΠΕΟ3.50.

dsc_0135

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017-2018

Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 16:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
programma

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2017-2018

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 19:42
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
ypodoxh-2017-2018

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 15:03
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στον επίσημο εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της Εορτής της Σημαίας που έχουν ανατεθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/10/2017 και ώρα 9:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΕΔΕΑΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 07:25
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Και φέτος στο σχολείο μας λειτουργεί η ΕΔΕΑΥ. Oι ΕΔΕΑΥ αποτελούν ένα νέο καινοτόμο θεσμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος στην οργάνωση της υποστήριξης των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή και με αναπηρία και γενικά στην οργάνωση της παροχής της εκπαίδευσης και στη λειτουργία του σχολείου. Έτσι κάθε Παρασκευή στο σχολείο μας βρίσκονται οι: Μπεκρή Γαρυφαλιά Ψυχολόγος και Μπόγκα Παναγιώτα Κοινωνική λειτουργός.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ

Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 07:11
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Έγινε  στη Λάρισα η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής τη σχολική χρονιά 2016-2017. Από το σχολείο μας διακρίθηκαν δύο μαθητές. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που έλαβαν μέρος προετοιμάστηκαν στο σχολείο από τους καθηγητές τους. Το εξεταστικό κέντρο ήταν το 1ο Γυμνάσιο Βόλου.

Ο Ηρακλής Στράγκας Γ' Γυμνασίου (11ος πανελλαδικά)

1507117580715202489

image-1

Ο Κωνσταντίνος Γάκης Β' Γυμνασίου (61ος πανελλαδικά)

15071175631460940692

Έγραψε ο Ταχυδρόμος

Έγραψε η Ελευθερία

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 06:42
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Στις 9/10/2017 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν σε αθλητικές εκδηλώσεις.

img_3430

Ζίου ζίτσου

img_8359

Τένις

octoberfest

Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 06:19
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των γερμανικών τμημάτων του σχολείου μας διοργάνωσαν για τέταρτη χρονιά γιορτή στο σχολείο μας στις 7/10/2017.

img_0247

λογισμικό ?employ?

Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 06:06
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου στα πλαίσια της προώθησης των καινοτόμων δράσεων που υλοποιούνται εδώ και χρόνια στο χώρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε μία διδακτική παρέμβαση την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.  Η διδακτική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αφορά τον έλεγχο στις βασικές ψηφιακές δεξιότητες. Στους μαθητές έγινε παρουσίαση του λογισμικού ?employ? , ενός serious game το οποίο σχεδιάστηκε από ομάδα του πανεπιστημίου και αφορά την απόκτηση βασικών δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστών. Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Χούστης Ηλίας με οργανωτικά υπεύθυνη την κα. Τσαλαπάτα Χαρίκλεια . Η επίδειξη του λογισμικού έγινε από την εκπρόσωπο της ερευνητικής ομάδας κας. Στύλα Δέσποινας με συνεργασία και υποστήριξη του Σχολικού Συμβούλου κ.Σταχτέα Χαράλαμπου και της καθηγήτριας πληροφορικής κας. Πανηγυριτζόγλου Αθηνάς σε μαθητές της Α? Γυμνασίου. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά στη χρήση του ψηφιακού παιχνιδιού που έχει στόχο την εκμάθηση μέσω της αξιοποίησης της ψυχαγωγικής διάθεσης των μαθητών και εξέφρασαν την επιθυμία να επαναλάβουν παρόμοιες δράσεις.

plhrof1

Το λογισμικό EMPLOY (Digital Skills for Employability and Social Inclusion) ενσωματώνει μαθησιακά παιχνίδια που εκθέτουν τους μαθητές σε δραστηριότητες εμπνευσμένες από τον επαγγελματικό χώρο η διεκπεραίωση των οποίων τους προκαλεί να εφαρμόσουν στην πράξη ψηφιακές δεξιότητες, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, και κριτική σκέψη. Τα πλεονεκτήματα της προτεινόμενης μαθησιακής παρέμβασης που βασίζεται σε παιγνιώδη μάθηση συμπεριλαμβάνουν την αυξημένη ενσωμάτωση γνώσης μέσω ενεργούς μάθησης, την αυξημένη ικανότητα μεταφοράς νέας γνώσης στον πραγματικό κόσμο, την καλύτερη σύνδεση της μαθησιακής δραστηριότητας με μαθησιακούς στόχους μέσω άμεσης ανατροφοδότησης, την καινοτόμα σκέψη, και τη μάθηση μέσα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς. 

plhrof2

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 17:35
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες του πρώτου Γυμνασίου Βόλου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα έξι το απόγευμα στο αμφιθέατρο του πρώτου Γυμνασίου - Λυκείου Βόλου για την καθιερωμένη επικοινωνία στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ: ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 14:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Καινούργια εξώπορτα με αυτόματο άνοιγμα - κλείσιμο και φωτοκύτταρο ανίχνευσης κίνησης. Θυροτηλέφωνο και αυτόματο άνοιγμα μικρής πόρτας.

img_9410

Αυτόματες οθόνες προβολής και φορητοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο σ' όλες τις αίθουσες διδασκαλίας.

img_2016

Ηλεκτρονική πινακίδα στον προαύλιο χώρο.

img_4506 2

Τηλεόραση ανακοινώσεων στο διάδρομο για τους μαθητές /τριες και τους επισκέπτες του σχολείου.

img_7300 2
Ηλεκτρικά ψηφιακά ρολόγια σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας
img_1009

Δεύτερο εφεδρικό εργαστήριο πληροφορικής στην αίθουσα - σχεδιαστήριο. Μπορούν να το χρησιμοποιούν όλοι οι συνάδελφοι. (αξιοποιήθηκαν οι παλιοί υπολογιστές, αφού στο κανονικό εργαστήριο πληροφορικής εγκαταστάθηκαν οι ολοκαίνουργιοι που αγοράστηκαν το 2017.

img_8373

GRAFFITI

Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 12:31
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
img_3659 2Μετά από πρόταση του Δήμου  η δράση "Urban Art Ventures Vol.2? και στο σχολείο μας.
Υλοποιήθηκε γκράφιτι στις 18/9/2017 από τον Ολλανδό Πήτερ ( OX ALIEN )
img_9021-1

Σελίδα 4 από 6