1gym-volou_logo

ΜΕΝΟΥ

Login


Forgot login?
Register

Online

None

ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 06:40
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αγαπητοί γονείς,

Ένα από τα προγράμματα που υλοποιούνται στο σχολείο μας είναι και αυτό του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το παιδί σας μπορεί να συμμετέχει ανεξάρτητα αν είναι γραμμένο στο παραπάνω πρόγραμμα. Πιο αναλυτκά: Θα πρέπει να μας επιστρέψει το έντυπο της γονικής συγκατάθεσης (που μοιράστηκε σε όλους/ες) υπογεγραμμένο από εσάς ώστε το σχολείο μας να του εκδώσει email για να μπορεί να εγγραφεί στον ΕΟΠΠΕΠ και να κάνει το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού με τη βοήθεια πιστοποιημένων εκπαιδευτικών μας.

Για να κατεβάσετε το έγγραφο συγκατάθεσης του Υπουργείου πατήστε  εδώ

ΥΓ. Τις προηγούμενες ημέρες 12, 13, 14, 15 /10/2018 στάλθηκε ένα email σε όλους τους γηδεμόνες. Παρακαλούνται όσοι/ες δεν το έλαβαν να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή. Πιθανώς μας έχει δοθεί λάθος email

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 2018-2019 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 22:01
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ
  3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
  4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΠΓ
  5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
  6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
  7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ
  8. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ
  9. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
  10. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ - ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
 

επισκέψεις γονέων

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2018 12:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε  ότι το σχολείο έχει την υποχρέωση να σας πληροφορεί για οτιδήποτε σχετικό με το παιδί σας και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τη δουλειά του παιδιού σας στο σχολείο και να συζητήσετε την πρόοδό του / της (ή /και τη συμπεριφορά) κατά το διάστημα που παρέρχεται.  Το σχολείο είναι ανοικτό όλες τις ημέρες λειτουργίας του, από 8:00 έως 13:45 .

Όταν βγει το οριστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν και οι επίσημες ημέρες και ώρες επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Σημειώστε ότι είστε ευπρόσδεκτοι να επισκέπτεστε το σχολείο οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.
 

πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στην Αγγλική γλώσσα και της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 12:36
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ΥΠΠΕΘ προτίθεται να δώσει τη δυνατότητα στους/στις μαθητές/τριες που φοιτούν στη Γ΄ Γυμνασίου από το σχολικό έτος 2018-2019 να παρακολουθήσουν πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 (καλή γνώση της γλώσσας-‘’lower’’) στην αγγλική γλώσσα ή πρόγραμμα για την πιστοποίηση της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μετά το πέρας του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος, επί 3 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως. Στο τέλος του σχολικού έτους οι μαθητές/τριες που θα παρακολουθήσουν  τα μαθήματα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν στις εξετάσεις αγγλικής του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (επιπέδου Β2) ή στη διαδικασία πιστοποίησης της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ, για την οποία επίκειται η κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή.

Για τον σκοπό αυτό και τον ορθό και έγκαιρο προγραμματισμό των τμημάτων, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που αποφοιτούν από τη Β΄ Γυμνασίου κατά το τρέχον σχολικό έτος και επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα από τα δύο προγράμματα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη συνημμένη δήλωση και παραδίδοντάς την στο σχολείο.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο/Η υπογράφων/ουσα ………………………………………………………………………………………………. γονέας/ κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας ……………………………………………………….……………………………..……………. της Γ΄ τάξης του Πρώτου Γυμνασίου Βόλου

ΔΗΛΩΝΩ

Επιθυμώ το παιδί μου να παρακολουθήσει στη Γ΄ τάξη κατά το σχολικό έτος 2018-2019 (σημειώνετε το ένα ή το άλλο τετραγωνίδιο, όχι και τα δύο):

α) Το πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ

ή

β) Το πρόγραμμα για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου Β στην αγγλική γλώσσα

1/10/2018
Ο/Η ΔΗΛΩΝ/-ΟΥΣΑ

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 11/9/2018

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 08:54
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ 11/9/2018

agiasmos2

agiasmos1

Τα σχολεία άνοιξαν!

Στις 11/9/2018 τελέστηκε ο αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Βόλου από τον Ιερέα του Ι. Ν. Ανάληψης Βόλου και γονέα του σχολείου, Πατέρα Χαχαμίδη Χρήστο. Έψαλαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Νικόλαος Σακαλάκης, Μαθηματικός και Δημήτριος Κατσικλής,  φιλόλογος. Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος , ο οποίος και δεσμεύτηκε για την κατασκευή ανελκυστήρα στο διδακτήριο, η διευθύντρια του 1ου Λυκείου Παρασκευή Λοντρίδου, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ιωάννης Καραφέρης , εκπαιδευτικοί του σχολείου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέλαβαν τα βιβλία τους σε συσκευασίες που είχαν ετοιμαστεί το καλοκαίρι από τους εκπαιδευτικούς και πραγματοποίησαν έλεγχο για την πληρότητά τους. Επίσης πήραν το ωρολόγιο πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα - εξάωρα, εκτός των τμημάτων που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη εκπαιδευτικοί.

 

Αγιασμός

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 05:50
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Ο Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο - 1ο Λύκειο Βόλου θα τελεστεί στις 11/9/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 9:30 πμ στο χώρο της προσευχής του 1ου Γυμνασίου. Στη συνέχεια θα δοθούν βιβλία στα παιδιά σε σακούλα, κατάσταση βιβλίων για να κάνουν έλεγχο και το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.Καλή σχολική χρονιά.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 09:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Καλούνται οι γονείς των μαθητών - μαθητριών της Α΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Βόλου (που δεν ήρθαν να ενημερωθούν στις 29/6/2018) για ενημέρωση τη Δευτέρα 3/9/2018 το πρωί 9:30 περίπου, στο σχολείο μας. Ωστόσο, κάθε Πέμπτη το σχολείο είναι ανοιχτό και μπορούν οι γονείς να το επισκέπτονται, να συμπληρώνουν την υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους και να προμηθεύονται το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 09:38
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Καλούνται οι γονείς των μαθητών - μαθητριών της Α΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Βόλου για ενημέρωση την Παρασκευή 29/6/2018 το πρωί 9:00 περίπου, στο σχολείο μας.

 

Πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου 2018

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Τρίτη, 22 Μάιος 2018 17:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

progr-2018

   

Ομαλή μετάβαση

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Σάββατο, 12 Μάιος 2018 15:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Συνεχίστηκε και φέτος το πρόγραμμα "δράσεις για την ομαλή μετάβαση των μαθητών - μαθητριών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο". Έτσι μετά από οδηγία της ΔΔΕ Μαγνησίας, εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επισκέφτηκαν τα Δημοτικά σχολεία, από τα οποία μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης θα μεταβούν στο σχολείο μας. Κατ' αντιστοιχία δεχθήκαμε επίσκεψη από τους μαθητές και τις μαθήτριες αυτές. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα φιλικό κλίμα υποδοχής και να φανεί ότι το σχολείο μας είναι ένα ουμανιστικό ίδρυμα που διακατέχεται από τις αρχές της ισότητας, της δικαιοσύνης, του σεβασμού και της αλληλεγγύης.

10dimotiko

Από την επίσκεψη στο σχολείο μας των μαθητών και μαθητριών του Δέκατου Δημοτικού Σχολείου Βόλου. Επίδειξη πτήσης του Drone του σχολείου μας από την ομάδα ρομποτικής.

32

Από την επίσκεψη στο σχολείο μας των μαθητών και μαθητριών του 32ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

12

Από την επίσκεψη στο σχολείο μας των μαθητών και μαθητριών του Δωδέκατου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

14

Από την επίσκεψή μας στο 14 Δημοτικό σχολείο Βόλου

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κυριακή, 15 Απρίλιος 2018 20:48
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Οδηγίες  ΤΕΣΤ Επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Πληκτρολογείτε τη διεύθυνση: http://www.eoppep.gr/teens/

Κάνετε κλικ στην κόκκινη καρτέλα: «Γνώρισε τον εαυτό σου ΤΕΣΤ Επαγγελματικού προσανατολισμού»

Θα ζητηθεί: «Όνομα Χρήστη και Κωδικός» γι’ αυτό και επιλέγετε: «Δημιουργία λογαριασμού»

Εμφανίζεται μια φόρμα την οποία συμπληρώνετε και πατάτε εγγραφή. Στη φόρμα αυτή θα πρέπει να δώσετε ένα email (ή αυτό που έχουν οι γονείς σας, ή αυτό που έχετε στο Facebook ή αυτό που σας έχει δώσει το σχολείο. 

Στη συνέχεια στην οθόνη εμφανίζεται μήνυμα ότι πρέπει να μπείτε στα emails γιατί σας έχει σταλεί ένας σύνδεσμος. Ανοίγετε τα emails στα εισερχόμενα και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που σας έχει σταλεί από τον ΕΟΠΠΕΠ. Ο λογαριασμός σας έχει ενεργοποιηθεί και επιστρέφουμε στη διεύθυνση http://www.eoppep.gr/teens/όπου κάνουμε είσοδο με τους κωδικούς μας. Εμφανίζεται ακριβώς από κάτω μια καφέ καρτέλα: «ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ». Κάνουμε κλικ και κάτω δεξιά επιλέγουμε νέο τεστ. Εμφανίζονται 53 ερωτήσεις στις οποίες και απαντάμε. Στα αποτελέσματα εμφανίζεται ένα ραβδόγραμμα που στην κορυφή έχει ποσοστά. Τα δίνετε στον Διευθυντή από τον οποίο παίρνετε επιπλέον πληροφόρηση.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017-2018

Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 16:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
programma

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2017-2018

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 19:42
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
ypodoxh-2017-2018

Σελίδα 1 από 3