1gym-volou_logo

ΜΕΝΟΥ

Login






Forgot login?
Register

Online

None

ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ενίσχυση οικογενειών

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης της ΕΛΜΕ Μαγνησίας. Κατέθεσαν χρήματα που μάζεψαν από το λιγοστό χαρτζιλίκι τους, αλλά και που συγκέντρωσαν από το χριστουγεννιάτικο παζάρι που δημιούργησαν στο σχολείο, σε δύο οικογένειες που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

1

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ

Μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Βόλου στις 20/12/2012 πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, επισκέφτηκαν την ΕΛΕΠΑΠ. Έπαιξαν μουσική και ερμήνευσαν διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα παιδιά. Στο τέλος παρέδωσαν ένα χρηματικό ποσό που μάζεψαν από το Bazaar που οργάνωσαν στο σχολείο.

2
5

Επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο

Μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Βόλου στις 17/12/2012 με τη συνοδεία των καθηγητών, καθηγητριών, αλλά και γονέων, επισκέφτηκαν το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου που έχει έδρα στα «παλιά» του Βόλου. Εκεί παρέδωσαν το καλάθι αγάπης που περιείχε κούτες με τρόφιμα και ρούχα, για να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

3

Επίσκεψη στο σπίτι γαλήνης του Ι.Ν. ανάληψης Βόλου

Μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Βόλου στις 17/12/2012 με τη συνοδεία των καθηγητών, καθηγητριών, αλλά και γονέων, επισκέφτηκαν το σπίτι γαλήνης του Ιερού Ναού Ανάληψης Βόλου. Εκεί παρέδωσαν κούτες και σακούλες με τρόφιμα, που μάζεψαν όλο τον προηγούμενο καιρό, για να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

4