see uth banner

μενού

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ -ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ

ΣΧΟΛΕΙΟ  ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΕΠΠΕ

Διακρίσεις στο taekwondo

O Καζάκης Άγγελος μαθητής της πρώτης τάξης, κατέκτησε την τρίτη θέση στο 
taekwondo
.

2.jpg

 

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-12-25_18.58.14.png

 

Διακρίση Κωνσταντίνα Ντάτσιου

Ανακοίνωση από ΑΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΛΟΥ

Η Μαθήτρια του Σχολείου 1ου Γυμνασίου Βόλου Ντάτσιου Κωνσταντίνα Σουλτάνα του Δημητρίου πέτυχε μέσα σε 1 εβδομάδα 2 πολύ σημαντικές επιτυχίες.
5η θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Συλλόγων το οποίο έλαβε χώρα στην Σόφια της Βουλγαρίας κ το 2023 πέτυχε 1 χρυσό κ 1 ασημένιο στο Προκριματικό πρωτάθλημα της Ενωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τα συγχαρητήρια προς το σχολείο σας για την άριστη διαπαιδαγώγηση της κ στην Μητέρα της κυρια Χαυδω Καραγιώργου.
Με σεβασμό/τιμή 
Κων/νος Ποζαπαλίδης 
Προπονητής ΓΓΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
4.jpg
 
 
Διάκριση Σκρέτα Εβελύνα

Ανακοίνωση από ΑΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΛΟΥ

Η μαθήτρια του Σχολείου σας κ αθλήτρια του Συλλόγου Μας Σκρέτα Εβελύνα κατέλαβε την 3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο στο Πενευρωπαικό Πρωτάθλημα το οποίο έλαβε χώρα στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνιστηκε με πολύ μικρή εμπειρία μόνο 1 έτους κ με τραυματισμό στο γόνατο της.Στάθηκε όμως στο ύψος της κ κατάφερε να φέρει στην ίδια στον Σύλλογο της κ στην χώρα μας πολύτιμο μετάλλιο.

Το ΔΣ εκφράζει την ευγνωμοσύνη κ τα συγχαρητήρια προς τους καθηγητρς κ στο σχολείο της καθώς επίσης κ στους γονείς κ στα αδέρφια της που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Με Σεβασμό/τιμή

Κων/νος Ποζαπαλίδης 

Προπονητης ΓΓΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

3.jpg

Go to top