see uth banner

μενού

Το σχολείο είναι ανοιχτό κάθε μέρα για εγγραφές των νέων μαθητών/τριών της Α' Γυμνασίου, καθώς και για μετεγγραφές. Η υπουργική απόφαση εδώ. Η εγκύκλιος για εγγραφές στην Α' Λυκείου εδώ.

Όλο το καλοκαίρι το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη για ότι χρειαστείτε.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 6:00 μ.μ. στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας εκπαιδευτικών - γονέων - παιδιών. Στις 11 Σεπτεμβρίου 9:00 π.μ. Αγιασμός.

Οι γονείς των νέων μαθητών/τριών της Α' Γυμνασίου προσέρχονται στο σχολείο και α') υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση που αφορά τα στοιχεία του κηδεμόνα Το έντυπο εδώ και β') παίρνουν το ατομικό δελτίο υγείας για να το συμπληρώσει γιατρός. Το έντυπο εδώ

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

h taxi2Η υπηρεσία η-τάξη απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, με στόχο τον εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας που πραγματοποιείται καθημερινά στo σχολείο.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

edu2Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται από διεπιστημονική ομάδα (παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εικαστικοί, μουσικοί) ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός άρτιου παιδαγωγικά και τεχνικά προγράμματος.

Περισσότερα...

Κοινωνικές δράσεις

drasis2

Το σχολείο μας, σταθερό στους στόχους που έχει θέσει για την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών, υλοποιεί δράσεις με σκοπό την καλλιέργεια αξιών και στάσεων ζωής.

Go to top