see uth banner

μενού

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. θα διέξαχθεί στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου ο 80ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός της Ε.Μ.Ε. ?ΘΑΛΗΣ?, για μαθητές Α΄ Β? Γ? Γυμνασίου και Α΄ Β΄ Γ΄ Λυκείου.

Σας ενημερώνουμε ότι στη διεύθυνση  https://mathher.gr/n/arxeio-thematon της ιστοσελίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, θα βρείτε θέματα και ενδεικτικές λύσεις των Διαγωνισμών.

Για θέματα 2018-2019 Πατήστε: Εκφωνήσεις ´ôΓυμνασίου,Α΄Β΄ΓΛυκείου, Απαντήσεις, Εκφωνήσεις Α΄Γυμνασίου

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει κάθε έτος , Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς. Ο σκοπός των Διαγωνισμών είναι η διάδοση  και καλλιέργεια της Μαθηματικής σκέψης, η ανάδειξη νέων Μαθηματικών ταλέντων και η προώθησή τους στα πλαίσια των καθιερωμένων Διεθνών Μαθηματικών Διαγωνισμών.

Οι μαθητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση του σχολείου μέχρι και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

Η συμμετοχή των μαθητών στο Διαγωνισμό είναι προαιρετική.

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

h taxi2Η υπηρεσία η-τάξη απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, με στόχο τον εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας που πραγματοποιείται καθημερινά στo σχολείο.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

edu2Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται από διεπιστημονική ομάδα (παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εικαστικοί, μουσικοί) ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός άρτιου παιδαγωγικά και τεχνικά προγράμματος.

Περισσότερα...

Κοινωνικές δράσεις

drasis2

Το σχολείο μας, σταθερό στους στόχους που έχει θέσει για την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών, υλοποιεί δράσεις με σκοπό την καλλιέργεια αξιών και στάσεων ζωής.

Go to top