see uth banner

μενού

Αγαπητοί γονείς καλημέρα και καλή σχολική χρονιά.

Προσέλευση μαθητών και μαθητριών Δευτέρα 14/9/2020 στο σχολείο μας στις 9:30 το πρωί φορώντας μάσκα. Χωρισμός σε τμήματα και είσοδος σε αίθουσες. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών παραλαβή βιβλίων που είναι ήδη σε πλαστικές σακούλες. Έλεγχος του περιεχόμενου σύμφωνα με τον κατάλογο των βιβλίων που θα δοθεί και ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου. Στις 11:30 τέλεση Αγιασμού από Ιερέα της Ανάληψης στο προαύλιο, με παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Θα ακολουθήσει περιφορά του Ιερέα σε όλες τις αίθουσες όπου βρίσκονται τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς. Όσοι/ όσες από εσάς επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε αρκεί να τηρείτε τα μέτρα του ΕΟΔΥ. (Αποστάσεις, κλπ.) Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους/ όλες που βρίσκονται στο χώρο του σχολείου.

Σάββατο 12/9/2020  πραγματοποίηση απολύμανσης στο σχολείο. Παρελήφθησαν χειρουργικές μάσκες και θα δοθούν από 5 σε κάθε παιδί, τη Δευτέρα με τον Αγιασμό.

Γενικά: Τα παιδιά στο σχολείο τηρούν τις αποστάσεις και τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στα διαλείμματα βγαίνουν όλα στο προαύλιο, αλλά σε απόσταση, οπότε μπορούν να βγάλουν τη μάσκα.  Όταν πηγαίνουν στο κυλικείο φορούν μάσκα. Δεν δανείζουν προσωπικά αντικείμενα. Για ότι θέλουν, ρωτούν τον/την εφημερεύοντα εκπαιδευτικό.

Οδηγίες ΕΟΔΥ για σχολεία.

Καλή αρχή

 

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

h taxi2Η υπηρεσία η-τάξη απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, με στόχο τον εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας που πραγματοποιείται καθημερινά στo σχολείο.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

edu2Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται από διεπιστημονική ομάδα (παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εικαστικοί, μουσικοί) ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός άρτιου παιδαγωγικά και τεχνικά προγράμματος.

Περισσότερα...

Κοινωνικές δράσεις

drasis2

Το σχολείο μας, σταθερό στους στόχους που έχει θέσει για την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών, υλοποιεί δράσεις με σκοπό την καλλιέργεια αξιών και στάσεων ζωής.

Go to top