see uth banner

μενού
Αγαπητέ διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Βόλου, Ιωάννη Καραφέρη, αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι, αγαπητά μας παιδιά, μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Βόλου
 
Απολαύσαμε ειλικρινά το Padlet που φτιάξατε για μας με αφορμή την αδελφοποίηση των σχολείων μας. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσετε να βλέπετε να αναρτώνται, δειλά δειλά, και τα δικά μας σχόλια και οι χαιρετισμοί σε αυτό το υπέροχο διαδικτυακό εργαλείο!
Από τη μεριά μας, σας ετοιμάσαμε με τον συνάδελφο Χρήστο Αλεξάνδρου ένα βίντεο - πρώτη γνωριμία με τα παιδιά μας και το σχολείο μας, με το οποίο ταυτόχρονα σας μεταφέρουμε τις ευχές μας για Χαρούμενες Γιορτές, Ευλογημένα Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και Άγια Φώτα!
Θα  βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
 
Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και Ευλογία σε όλους και όλες σας!
 
Εκ μέρους της Διεύθυνσης του Σχολείου Αγίου Δημητρίου Αστόριας (Κουίνς) Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα 
εκ μέρους του Επόπτη του Σχολείου μας, Πρωτ/ρου του Οικουµενικού Θρόνου Γρηγορίου-Τηλέµαχου Σταµκόπουλου, αναπληρωτή καθηγητή Εφαρµογών της Πληροφορικής, Τµήµα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισµού Θεολογική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, 
του Διευθυντή του Σχολείου μας, Dr. John Alfieri,
της Υποδιευθύντριας του Σχολείου μας, κας Helen Karagiorgos,
αλλά και εκ μέρους του κου Χρήστου Αλεξάνδρου και όλου του Εκπαιδευτικού και Διοικητικού Προσωπικού του Σχολείου μας 
 
Δρ Δήμητρα Πατρωνίδου
Συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος του Σχολείου Αγίου Δημητρίου Αστόριας
 
 
Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο να ανοίξετε τον σύνδεσμο με το βίντεό μας, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον ειδικό μας, κο Χρήστο Αλεξάνδρου, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση η οποία περιλαμβάνεται στις κοινοποιήσεις του συγκεκριμένου μηνύματος. 
Go to top